Apply now
Portfolio
ITSA

Equinor tester Grip Offshore sin elektriske robotteknologi

Inkubatorselskapet Grip Offshore AS har signert en LOOP-kontrakt med Equinor Technology Ventures (ETV) som skal teste Grip sin elektriske robotløsninger.

Read more
Portfolio
ITSA

Equinor Technology Ventures enters into a LOOP agreement with Grip Offshore AS

The project will mature and develop an electric manipulator (arm) to be used on a Work class Remotely Operated Vehicle (WROV). There is identified a first user, and the manipulator will be tested out at a field at the NCS.

Read more
Portfolio
ITSA

Datakontroll er redningen for delekulturen

-Vi skaper neste generasjon internett ved å gi brukerne kontroll over egen data. Med bitYoga kan du fortsatt dele innhold, men kryptere, slik at ingen tredjepart kan nyttegjøre seg av innholdet ditt.Lykkes de to forskerne fra UiS, Antorweep Chakravorty og Chunming Rong, med å spre sin teknologi, har de løst den mest kritiske datarisikoen vi som databrukere tvinges til å ta hver eneste dag; Hvordan kan jeg vite at min data ikke blir brukt av andre?

Read more
Portfolio
ITSA

Tidewave R&D og trykksårspesialist tester venderegime

Det vi kaller «tresmak i baken» er egentlig kroppens signal på at du er i ferd med å utvikle et trykksår. Vi reiser oss og skifter stilling når vi opplever ubehaget, men hva med dem som ligger eller sitter stille fordi de ikke kan bevege seg selv?

Read more
Portfolio
ITSA

Norske gründere med unik teknologi ønsker å endre energibransjen

Roboter og droner er på full fart inn i industrien, og KVS har tatt en nøkkelposisjon i dette markedet. På to år har de 3 opprinnelige gründerne blitt til 15 ansatte og har vunnet store statlige og private kontrakter på bakgrunn av sin teknologi.

Read more
Portfolio
ITSA

Linda Øye's Fra offer til kriger møter Erna Solberg og Bent Høie

Fra offer til kriger har bidratt til at regjeringen 12. september lanserer et pakkeforløp for psykisk helse og rus.

Read more
Portfolio
ITSA

Ecofiber vant årets innovasjonspris

Årets innovasjonspris gikk til Ecofiber og deres materialgjenvinning av fritidsbåter. Ecofiber løser et voksende avfallsproblem, gjør dette til en verdikjede og skaper et marked for materialgjenvinning.

Read more
Portfolio
ITSA

Valide har landet et fond, og dobler snart med enda et: Rigger oljeregionen for omstilling, men må jobbe med arbeidskulturen

Snuoperasjonen i gang, og Validé opplever at det er lettere å mobilisere private penger til startups utenfor oljeindustrien. Men ikke alle er skapt for å være gründer.

Read more
Portfolio
ITSA

Slik skal Freddy (28) gjøre det enklere for deg å kjøpe kunst

Til helgen holdes årets Startup Weekend i Stavanger. Freddy Halstensen er blant årets deltakere med sin idè om enklere tilgang til kunst.

Read more
Portfolio
ITSA

22 studentgründere får én million hver. Se listen over alle selskapene som fikk en millionstart på gründerkarrieren.

Det er ikke bare Innovasjon Norge som deler ut millioner. Nå har 22 glupe studentideer fått hver sin million for å realisere planene. ‍

Read more
Portfolio
ITSA

Arctic development projects: Do it right the first time

A new tool to facilitate the communication between companies and stakeholders could help to develop better projects from the beginning.

Read more
Portfolio
ITSA

Music Startup Spotlight - SXSW 2017

Check out these startups and many others at the SXSW Music Startup Spotlight: Tues 3/14, 4-6pm, Hilton Hotel (lobby area on 2nd level.) Startups in video: Requestify, Jammber, Songtradr, and Disco from Level Two Music.

Read more
Portfolio
ITSA

Norske Requestify lanserer app på South by Southwest

Målet er å ha den feteste standen, sier Christoffer Bølla Riseng, grunder av Requestify.

Read more
Portfolio
ITSA

Med denne appen vil han ta verden med storm: Første stopp South by Southwest

Følg med på DN den neste uken for å se hvordan det går med Riseng på South by South West, festivalen du bør være på hvis du satser innen interaktiv teknologi.

Read more
Portfolio
ITSA

Vant 500.000 kroner med musikk-app til fest. Feiret med brus og dro rett på jobb, for snart er det lansering på South by Southwest

Christoffer Riseng og David Kristiansen i Requestify har ikke tid til noe party, etter at de vant en halv million i Ipark Tech Startup Accelerator.

Read more
Portfolio
ITSA

Millionstøtte til tidligere UiS-studenter

I Forskningsrådets tildeling i FORNY StudENT ble det full pott til gründerbedriften KVS technologies.

Read more
Portfolio
ITSA

Som å klatra Mount Everest

Gründerane bak Alder møttest i ei songforeining. Nå ønskjer dei å gjera arbeidet til frivillige organisasjonar enklare, gjennom ein app.

Read more
Portfolio
ITSA

Denne norskutviklede madrassen snur deg i løpet av en time. Slik skal den hindre liggesår

Read more
Portfolio
ITSA

ITSA Nominated by Nordic Startup Awards as Norway’s Best Accelerator

BEST I NORDEN?: ITSA er nominert til å delta i finalen som beste nordiske akselerator. Sean Paul Shanor er nominert i kategorien “Ecosystem Hero of the Year” (Foto: Hilde Garlid, Validé)

Read more
Portfolio
ITSA

«Entreprenørmaskinen» Sean Paul Shanor

-Jeg har ingen vellykket startup-historie selv, men jeg lærte noe særdeles viktig i den tiden da jeg prøvde.

Read more